Akik nem várják meg, amíg zöldre vált a lámpa

Veszélyes és bűncselekménynek minősülő közlekedési szituációk videón.

Az utóbbi időben több baleset történt Kétszer annyi baleset történt vasúti átjárókban idén januárban, mint tavaly January 28. 20:01 vasúti átjárókban, a tapasztalatok szerint egyre többen hajtanak át a síneken a közlekedési lámpa piros jelzése ellenére. És, sajnos, gyakori a veszélyeztetés is, például amikor felüljárókról dobálják az autókat, vagy amikor betondarabokat pakolnak a sínekre Beton fedlapot rakott a vasúti sínre két huszonéves, most bíróság elé kell állniuk January 02. 07:59 .

Az alábbi videóban Vecsei H. Miklós színművész és dr. Sticz Tamás, a Győri Járási Ügyészség ügyésze vett végig olyan közlekedési szituációkat, amelyek amellett, hogy veszélyesek, bűncselekményeknek minősülnek és komoly büntetőjogi következményekkel járnak.

A videót itt lehet megnézni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló