Akkora parkolót építettek Szombathelyen, hogy a polgármester csak az alpolgármesterrel együtt bír el vele

Az október 23-i ünnepi beszéd után máris jöhetett egy kis avatás.

A szombathelyi fizető parkolókat üzemeltető SZOVA a közleményében azt írja, hogy 3000 fizető parkoló van a városban. Bár az a szám soknak tűnik, én mégis alig-alig találok helyet a belvárosban, amikor csak úgy simán a nap végén hazaérve le akarom tenni a verdát.

A lényeg, hogy most újabb 46 parkoló hely készült el a Kőszegi utca 11-17. és 23. házszámú épületek udvarában, amit kedd délelőtt - na mit csináltak? - fel is avattak. Úgy néz ki ez a parkolószám már sok volt ahhoz, hogy egy polgármester és egy mezei képviselő felavassa, így Puskás Tivadar mellé segítségül hívták Molnár Miklóst, akik együttes erővel adták át a placcot a forgalomnak. Vagyis pontosabban a parkoló autóknak.

56 parkoló szűnt meg a Berzsenyi téren, ezzel próbált meg most kompenzálni a városvezetés. Egy óra reggel nyolctól este hatig 240 forintba került. A Mikulás csomag pedig kizárt, az autós ugyanis kiengedésnél a sorompónál fizet.

Parkolókat adtak át a Kőszegi utcában
szombathely.hu/Benkő Sándor

Szalag meg nem volt. :(

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet