Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kamu, az ellenzéket lejárató Népszabadságot terjesztenek Budapesten

Senki nem kért engedélyt a név és logo használatára.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A megszüntetett Népszabadság logóját használó, az egykori napilapra tördelésében erősen emlékeztető nyomtatványt hordott szét motoros futár több fővárosi szerkesztőségbe – írja a 24.hu . Az újság egyértelműen kamu, nincsen impresszuma, a szerzői fiktív nevek. Habár egyelőre minden szereplő ismeretlen, az egyértelmű a lap szerint, hogy politikai provokáció a cél az „újság” megjelenésével, és a profin szerkesztett cikkek az ellenzékkel szembeni propagandát idézik.

Az „újság” hátlapján például Karácsony Gergely, Baranyai Krisztina és Soproni Tamás az SZDSZ logója alatt szerepel, a címlapon a második cikk címe pedig, hogy „A migráció az egyetlen esélyünk”. Az „Olvasói levelek” rovatnál pedig a kamu levélíró a kommunista népbíróságok újraindítása mellett érvel.

Még a Népszava kereste meg a Népszabadságot bezáró és a logót és a névhasználatot azóta is tulajdonoló Mediaworks-öt, hogy tudnak-e erről az akcióról. Csermely Péter, a Mediaworks Hungary vezérigazgató-helyettese elmondta: nincs információjuk az akcióról, a Népszabadság nevének, logójának a használatára senki sem kért tőlük engedélyt, nem is kapott volna. Hozzátette, ha szükséges, a Mediaworks jogi eszközökkel fog fellépni az ügyben.

Íme
24.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra