Egymillió aláírást akarnak összegyűjteni, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez

Az akciót Hadházy Ákos és egy új szervezet indította.

"Az Európai Unió a polgárai által befizetett adók egy részét szétosztja tagországai között. Ezeket a pénzeket az adott ország valamennyi ott élő polgára javára és hasznára kell fordítani.

Egyetlen politikus és egyetlen oligarchája sem fordíthatja a saját céljára a közösség pénzét.

Az Európai Ügyészséget azért hozták létre, hogy megakadályozza az uniós pénzek ellopását illetve, ha ez megtörtént, vagy megtörténne, a tolvajokat felelősségre lehessen vonni. A jog eszközeivel vissza lehessen követelni a lopott pénzt.

Ha nem kényszerítjük ki a csatlakozást az Európai Ügyészséghez, akkor magunk adunk szabad kezet a saját további kifosztásunkhoz, mi adunk biztatást a további szabadrabláshoz, az egészségügy teljes lepusztításához, az oktatás végső lezüllesztéséhez.

Óriási a tét!"

Hadházy Ákos, volt LMP-s politikus és egy új szervezet, a Ne hagyjuk büntetlenül Facebook-csoport a fenti szöveg kíséretében indította el aláírásgyűjtő akcióját. Céljuk, hogy Magyarország csatlakozzon a Európai Ügyészséghez, amit a magyar kormány már tavaly elutasított, azzal indokolva, hogy védik az ország szuveneritását.

Indul az aláírásgyűjtés az Európai Ügyészségért!

null

Az aláírásgyűjtést csütörtökön, szeptember 20-án indítják délután kettőkor a budapesti Blaha Lujza téren, de az interneten, itt is aláírhatjuk a kezdeményezést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet