Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egymillió aláírást akarnak összegyűjteni, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez

Az akciót Hadházy Ákos és egy új szervezet indította.

"Az Európai Unió a polgárai által befizetett adók egy részét szétosztja tagországai között. Ezeket a pénzeket az adott ország valamennyi ott élő polgára javára és hasznára kell fordítani.

Egyetlen politikus és egyetlen oligarchája sem fordíthatja a saját céljára a közösség pénzét.

Az Európai Ügyészséget azért hozták létre, hogy megakadályozza az uniós pénzek ellopását illetve, ha ez megtörtént, vagy megtörténne, a tolvajokat felelősségre lehessen vonni. A jog eszközeivel vissza lehessen követelni a lopott pénzt.

Ha nem kényszerítjük ki a csatlakozást az Európai Ügyészséghez, akkor magunk adunk szabad kezet a saját további kifosztásunkhoz, mi adunk biztatást a további szabadrabláshoz, az egészségügy teljes lepusztításához, az oktatás végső lezüllesztéséhez.

Óriási a tét!"

Hadházy Ákos, volt LMP-s politikus és egy új szervezet, a Ne hagyjuk büntetlenül Facebook-csoport a fenti szöveg kíséretében indította el aláírásgyűjtő akcióját. Céljuk, hogy Magyarország csatlakozzon a Európai Ügyészséghez, amit a magyar kormány már tavaly elutasított, azzal indokolva, hogy védik az ország szuveneritását.

Indul az aláírásgyűjtés az Európai Ügyészségért!

null

Az aláírásgyűjtést csütörtökön, szeptember 20-án indítják délután kettőkor a budapesti Blaha Lujza téren, de az interneten, itt is aláírhatjuk a kezdeményezést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra