Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Alapjogokért Központ videójában az EU a gonosz birodalom, Gyurcsány nem más, mint Darth Vader és a fideszesek a lázadók

Párányi Eszter elemző Leia hercegnőnek öltözve ránt fénykardot az ébredő ellenzék ellen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon komoly (nem is) videót posztolt ki a kormány által 2013-ban létrehozott, és azóta is a Fidesznek kedvező elemzéseiről elhíresült Alapjogokért Központ.

A hamarosan a mozikba kerülő Skywalker kora című, újabb Star Wars epizód népszerűségére építve építenek új narratívát az európai és hazai politikára.

Az ő galaxisukban az Európai Unió a gonosz birodalom, akiket és hazai szövetségeseiket 2010-ben legyőzték a lázadók (Fidesz), de a Dart Vaderként ábrázolt Gyurcsány Ferenc szelleme tovább él.

Az Alapjogokért Központ elemzője, Párkányi Eszter Leia Organa hercegnőnek öltözve ránt kardot az újraéledő gonosz Első Rend ellen, akik új galaktikus birodalmat (Európai Egyesült Államokat) akarnak kiépíteni.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés