Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alaposan elverte a biciklist, mert az nem a kerékpárúton tekert

8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a biciklis, az arccsontja is eltörött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat azzal a 40 éves kaposvári férfival szemben, aki egy közlekedési konfliktus során előbb a közlekedési szabályokat megszegve veszélyeztetett, majd bántalmazott egy kerékpárost.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádlott 2020 júniusában a Deseda felé autózott, amikor felfigyelt a kiépített kerékpárút ellenére az autóúton előtte tekerő sértettre, akire rádudált, majd gépkocsiját a sértett elé kormányozta, és testi épségét közvetlenül veszélyeztetve „büntetőfékezéssel” megállásra kényszerítette.

Somogy Megyei Főügyészség

A vádlott ezután kiszállt a gépkocsijából, majd szitkozódva felelősségre vonta a sértettet, hogy miért nem a kerékpárúton halad. A felek között indulatos szóváltás alakult ki, melynek során a sértett tartva a férfitől, a kerékpárját maga elé tolta, amit a vádlott kirántott a kezéből és az árokba dobott. A vádlott ezután folyamatos ökölütésekkel támadta a sértettet, aki egy ideig ki tudott térni előle, a dulakodás során azonban a földre került, és két ütés is eltalálta az arcát.

A vádlott cselekményét az arra haladó autósok is látták, akik igyekeztek megfékezni a férfit, illetve értesítették a kaposvári rendőröket. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos, többek között az arccsont törésével járó sérülése keletkezett.

Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés és járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés