Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hármas baleset történt Szombathely mellett a 86-os főúton

Az Alfa Romeo vezetője későn vette észre az előtte lassító Opelt és a sofőr a szemközti sávba kormányozta a járművét.

Egy Alfa Romeo ütközött Opel bal hátsó részével, majd fél-frontálisan ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő Citroennel a 86-os főúton Balogunyom és Szombathely között - jelentette helyszíni tudósítónk péntek kora este.

A vétlen sofőr járműve megpördült és az árokba csapódva egy fa előtt állt meg. A balesetben a Citroen vezetője megsérült, őt a mentők a szombathelyi kórházba szállították.

Hármas baleset a 86-os főúton Szombathely mellett
TM/Nyugat.hu

Az Opel (a képen Vauxhall logós autó) vezetője elmondta, hogy a balogunyomi vasúti átkelőtől feltorlódott járművek miatt lassított. Körülbelül 20 km/órás sebességgel haladt, amikor a tükörbe nézve látta az érkező Alfa Romeót és tudta, hogy a jármű beléjük fog csapódni.

Hármas baleset a 86-os főúton Szombathely mellett
TM/Nyugat.hu

Az Alfa Romeót vezető férfi azt mondta, hogy nem hajtott gyorsan, csak későn észlelte az előtte fékező járművet. Ő és utasa, valamint az Opel sofőrje és utasa nem sérült meg a balesetben.

Hármas baleset a 86-os főúton Szombathely mellett
TM/Nyugat.hu

Az úttesten keresztben álló roncs miatt teljes útlezárás volt érvényben, több kilométeres torlódás alakult ki mindkét irányban.

Hármas baleset a 86-os főúton Szombathely mellett
TM/Nyugat.hu

A Magyar Közút munkatársa a helyszíni szemle befejezése után letakarította az úttestet, a szombathelyi tűzoltók pedig félretolták a roncsot, így egy sávon, rendőri irányítás mellett megindulhatott a forgalom. Jelenleg tart a műszaki mentés és havazástól nedves az úttest, a közlekedők fokozott figyelemmel hajtsanak el a baleseti helyszín mellett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra