Állatok világnapja: lessünk be újra a kengurukat rejtő szombathelyi kertbe

Megmutatjuk, hogy tengeti mindennapjait Polly és a többi Bennett-, valamint Parma-kenguru.

Tavaly nyáron lestünk be egy szombathelyi kertbe, ahol Varga Tamásnak egy igencsak különleges kis farmja van és most az állatok világnapja alkalmából úgy gondoltuk, ismét megmutatjuk nektek a kenguruk birodalmát.

Polly és társai láthatóan nagyon élvezik az életet itt Vas megyében, de nem mindannyian itt élik le az életüket. Gazdájuk ugyanis nem szeretne beltenyészetet, ezért inkább új otthont keres az itt született kis kenguruknak.

Tamás mindig is szerette a különleges, egzotikus állatokat, ám azt álmában sem gondolta volna, hogy egyszer kengurukat fog tartani. Pedig bármennyire is meglepő, Magyarországon legálisan hozzájuk lehet jutni és akár otthon a kertben is lehet tartani ezeket az imádnivaló erszényeseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video