Állítólag puccs készül Putyin ellen

Puccsra készülnek Putyin ellen Moszkvában, a puccs előkészületei már elkezdődtek, állítja az ukrán katonai hírszerzés vezetője. Kijelentését azonban semmivel sem támasztotta alá.

Az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint a háború - aminek alakulásában nyárra döntő fordulatot várnak - nem az oroszok tervei szerint alakul, ezért akarják leváltani a jelenlegi elnököt. Arról is beszélt, informátorai szerint Vlagyimir Putyin több súlyos betegséggel, mentális és daganatos kórokkal is küzd - hangzott el az RTL Híradóban.

Közben a megszállók újabb vereséget szenvedtek, csapataik visszavonultak a harkivi régióból. Az ukrán hatóságok közölték, hogy készek átadni az elesettek maradványait Oroszországnak. Az ukrán elnök szerint legalább 27 ezer orosz katona esett el a harcokban, az oroszok elvesztettek 200 harci repülőt, 3000 tankot és egyéb harci eszközt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek