Állítólag újra veszélyben van Zelenszkij élete

Hírszerzési információk szerint ellenséges szabotázscsoportok hatoltak be Kijevbe.

„Én vagyok az első számú célpont” – mondta Volodomir Zelenszkij videoüzenetében. Az ukrán elnök arról is beszélt, hogy friss információk szerint Oroszország őt jelölte meg elsődleges, míg családját a második számú célpontnak. Zelenszkij beszédében elmondta, hogy jelenleg is Kijev kormányzati negyedében tartózkodik, családja pedig szintén maradt Ukrajnában. Zelenszkij arra is figyelmeztetett, hogy hírszerzési információk szerint ellenséges szabotázscsoportok hatoltak be Kijevbe - írja a BBC nyomán a 168ora.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek