Percekig állva tapsolták a szombathelyi lányt a német RTL tehetségkutatójában

Megkerestük Bánhegyi Adriennt, meséljen kicsit az élményről.

A négytagú zsűri (Dieter Bohlen producer, Lena Gercke modell-műsorvezető, Guido Maria Kretschmer divattervező és Bruce Darnell amerikai koreográfus) nagyra értékelte a produkciót, amit David Guetta Lovers on the Sun című dalára adott elő. Adrienn nekünk a céljairól, a műsor kínálta lehetőségekről és az álló ovációról is beszélt.

Nyugat.hu

A német Supertalent showban elsődleges céllal azért szerepeltem, mert egy jó promóciónak tartom a műsort, ami segít a sport népszerűsítésében, nem csak nekem, de talán minden ugróköteles előadónak, versenyzőnek - aki a jövőben is szeretne kötélugrással foglalkozni - megkönnyíti a dolgát.

Emellett pedig a show technikai felszereltsége egy remek lehetőséget adott arra, hogy az UV fényeket használva egy különlegesebb ugróköteles produkciót tudjak bemutatni. A közönség reakciója meglepett, hiszen az előttem szereplő tehetségek műsora után nem hallatszott a "Zugabe" (ráadást jelent – a szerk.) a színházteremből. Természetesen a pozitív reakció, mindig jól esik!

Az eredmény számomra nem lényeges, jól ereztem magam a forgatáson, a közönségnek tetszett a műsorszámom, sikerült jól megoldanunk az UV fényes világítást, és így egy kissé színesebbé tenni a műsort.

Adrienn továbbjutása egy másodpercig sem volt kétséges, a fellépéséről készült videót a képre kattintva érhetik el:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű