Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Végre elhozták a naplementét a szombathelyi biciklis aluljáróba a kétfarkúak

Korábban a hatóságok állították meg őket, most elkészült a szép színes naplemente a falon.

Végre elkészült a Thököly utca alatt átvezető bicilis aluljáró falán még a nyár elején elkezdett festés, amin a Magyar Kétfarkú Kutyapárt passzivistái dolgoztak. Ilyen lett:

Forrás: az egyik alkotó

Megtudtuk, hogy némi simítgatás, kontúrozás még hátravan, de nagyrészt elkészült a naplementét és a Savaria nevet ábrázoló freskó:

A szürke és leharcolt aluljárónak még júniusban estek neki Kifestették a kétfarkúak az egyik szombathelyi biciklis aluljárót 2019. June 23. 15:25 a passzivisták, eredetileg így nézett ki:

Mészáros D. Zsolt

Akkor a másik falat festették le, ilyenre:

Mészáros D. Zsolt

Szeptember elején akarták folytatni Folytatni akarták a szombathelyi kétfarkúak a Thököly úti aluljáró kifestését, de a rend őrei megállították őket 2019. September 30. 17:33 , de munka közben megjelent a rendőrség és felszólította a passzivistákat, hogy hagyják abba, különben beviszik őket. Információink szerint volt egy kis vita is, de végül elengedték őket. Azt is megtudtuk, hogy egy éppen arra sétáló tett bejelentést a rendőrségre.

Szeptemberben eddig jutottak:

Varga Mátyás

Most viszont sikerrel jártak, még egyszer a naplemente:

Forrás: az egyik alkotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra