Amber Heard nem nyugszik: fellebbezett Johnny Depp ellen

A színésznőnek a fellebbezéshez ki kell fizetnie a büntetése egy részét, azonban úgy tűnik az összeg nem áll rendelkezésére.

Johnny Depp és Amber Heard perétől hangos a sajtó még a tárgyalások lezárulása után is. A virginiai bíróság Depp javára ítélt, így Heardnek 10 millió dollár kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést kell kifizetnie. Alaptalannak találták a színésznő a 2018-ban megjelentetett rágalmazási cikkét – írja a Blikk.

A színésznő ügyvédje most a bíróságon hivatalosan is jelezte, hogy szándékukban áll fellebbezni.

Az értesülések szerint Penney Azcarate bíró tartott egy rövid meghallgatást a végső ítélet formális véglegesítésének ügyében, amelyen megjelent Johnny Depp jogi képviselője és Amber Heard főügyvédje, Elaine Charlson Bredehoft. A meghallgatáson elmondta, hogy ügyfele fellebbez az esküdtszék döntése ellen, tehát nem egyeztek meg a szemben álló felek a fizetendő összeggel kapcsolatban.

A bírónő azonban figyelmeztette Heard ügyvédjét, hogy az állam törvényei szerint a fellebbezéshez a színésznőnek ki kell fizetnie a 8,35 millió dollár kötelezettségét 6%-os éves késedelmi kamattal. A színésznőnek 20 napja van megszereznie az összeget, amely azonban úgy tűnik, nem áll rendelkezésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű