Na és az mennyire beteg dolog, hogy éles puskákat gyártanak GYEREKEKNEK?

A kilenc éves lány balesete után egy cég úgy döntött, éles fegyvereket gyárt gyerekeknek - főleg rózsaszínben.

Az „Első Fegyverem” fantázianévvel ellátott kollekciót, amely 22 kaliberes fegyverekből áll, 4-10 éveseknek szánják. Hogy passzoljon szoknyájukhoz és minden máshoz a babákkal teli szobában, a legtöbb rózsaszínben készül, de a fiúkra is gondoltak, ők a kéket választhatják. A belga fotós, An-Sofie Kesteleyn nem habozott, találkozott is néhány tulajdonossal, akik elmondták, leginkább a zombiktól és az ördögtől félnek.

Ahogy a Daily Mail is írja, a hír nem vicc, ezek valódi fegyvereket, úgynevezett ifjúsági modellek, kifejezetten gyerekek számára. A szülők örömmel fogadták az újdonságot, hisz úgy gondolják, csemetéiknek időben meg kell tanulniuk a fegyver tartását és használatát. Másokban teljes felháborodást keltett, hogy egyáltalán létezik ilyen és vannak, akik vevők is rá. A képen látható lányok közül a legfiatalabb hat, míg legidősebb is csupán nyolc éves.

Manapság már a fegyver is lehet a gyerekszoba része
www.dailymail.co.uk

A gyerekek és a fegyver kapcsolata mostanában egyébként is kényes téma az Egyesült Államokban, ugyanis az elmúlt években hallhattunk a nyolc éves fiúról, aki belehalt sérüléseibe, miután arcon lőtte magát egy Uzival, de nagy port kavart az öt éves fiú esete is, aki két éves húgát lőtte le véletlenül - a kislány életét szintén nem tudták megmenteni. A hét elején pedig a kilenc éves kislányról is olvashattunk, aki oktatóját lőtte le. A történtek után néhány állam szigorított törvényein, de a legtöbb helyen még mindig csak a szülői felügyelet kötelező a lövöldözéshez, egyéb korlát nincs.

A lehetőség adott, vegyünk hozzá rózsaszín fegyvertokot is!
www.dailymail.co.uk

A fegyvergyártó cég úgy nyilatkozott, az kollekciónak nagy sikere van, de egyúttal figyelmezteti is vásárlóit, hogy szülői felügyelet mellett javasolt a termék használata. A cuki rózsaszín puskákat már harmincezer forintnak megfelelő összegért megvásárolhatjuk és a tökéletesség igényével választhatunk hozzá illő fegyvertokot is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű