Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Podcast: Amikor egy évig szervezel valamit, ami aztán elmarad…

Amikor egy évig szervezel valamit, ami aztán elmarad…

/

letöltés 97.89MB
Simon Ádám a Herényi Virágút egyik szervezője, sok civil program résztvevője. Kérdés, maradt-e bármi dolga a civil szervezeteknek a karitatív segítségen kívül? Mennyire pótolhatja a sok online tartalom a rendezvényeket?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Podcastunk vendége Simon Ádám Hírlevél+ Egyesület elnöke, a Herényiek Háza programszervezője. Ő volt az egyik felelőse a Herényi Virágútnak is – amelyet az idén nem tartottak meg. Roznár Gyöngyivel és Salamon Júliával a következőkről beszélgettek:

 • Milyen, mikor egész évben szerveznek egy programot, ami aztán a koronavírus miatt elmarad? Ahogy elmaradt a Herényi Virágút és kérdéses a Savaria Karnevál sorsa is.
 • Egy kicsit megzavarodva állunk: Maradt-e bármi dolga a civil szervezeteknek a karitatív segítségen kívül?
 • Állnak a pályázatok, a támogatások. A civilek hogyan élhetik túl ezeket a hónapokat?
 • Ebben a rendkívüli helyzetben mindenki gyűjt mindenre, hogy igazodjunk el a sok nemes cél között?
 • Mekkora igény van valójában a sok online koncertre, programra, rendezvényre és mikor lesz belőle elegünk?
 • Simon Ádám válaszol
  Kiss Tamás
  Salamon Júlia kérdez.
  Kiss Tamás
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Podcast

  Hirdetés