Podcast: Amikor egy évig szervezel valamit, ami aztán elmarad…

Amikor egy évig szervezel valamit, ami aztán elmarad…

/

letöltés 0.00MB
Simon Ádám a Herényi Virágút egyik szervezője, sok civil program résztvevője. Kérdés, maradt-e bármi dolga a civil szervezeteknek a karitatív segítségen kívül? Mennyire pótolhatja a sok online tartalom a rendezvényeket?

Podcastunk vendége Simon Ádám Hírlevél+ Egyesület elnöke, a Herényiek Háza programszervezője. Ő volt az egyik felelőse a Herényi Virágútnak is – amelyet az idén nem tartottak meg. Roznár Gyöngyivel és Salamon Júliával a következőkről beszélgettek:

 • Milyen, mikor egész évben szerveznek egy programot, ami aztán a koronavírus miatt elmarad? Ahogy elmaradt a Herényi Virágút és kérdéses a Savaria Karnevál sorsa is.
 • Egy kicsit megzavarodva állunk: Maradt-e bármi dolga a civil szervezeteknek a karitatív segítségen kívül?
 • Állnak a pályázatok, a támogatások. A civilek hogyan élhetik túl ezeket a hónapokat?
 • Ebben a rendkívüli helyzetben mindenki gyűjt mindenre, hogy igazodjunk el a sok nemes cél között?
 • Mekkora igény van valójában a sok online koncertre, programra, rendezvényre és mikor lesz belőle elegünk?
 • Simon Ádám válaszol
  Kiss Tamás
  Salamon Júlia kérdez.
  Kiss Tamás
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Podcast