Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor lopni mész a fodrászhoz és a szoláriumba, de felvesz a biztonsági kamera

A fővárosi rendőrök tették közzé a felvételt, ami alapján nem lesz nehéz megtalálni a nőt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem is értjük, hogyan nem gondol arra valaki 2020-ban, hogy nem veszi fel a biztonsági kamera.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Meg hogy a bankkártyáról nem is olyan könnyű pénzt levenni, ha valaki nem tudja a PIN-kódot, meg ha közben letiltották a kártyát.

Mindenesetre a Budapesti Rendőr-főkapitányság ma tette közzé ezt a felvételt.

Ezek szerint egy ismeretlen nő 2020. június 12-én 16 óra 30 perc körüli időben bement Budapesten a VI. kerületben egy fodrászüzletbe, és onnan egy táskából ellopott egy pénztárcát a benne lévő bankkártyákkal, valamint 10 ezer 500 forinttal.

Ezt követően a pénztárca tulajdonosa értesítést kapott, hogy egy VI. kerületi automatából másnap reggel több alkalommal a bankkártyájáról pénzt akartak levenni. A pénzfelvétel sikertelen volt, mivel a kártya tulajdonosa addigra a kártyát letiltotta.

A kudarc nem vette kedvét a nőnek.

Június 13-án 13 óra 30 perc körüli időben - szintén Budapesten a VI. kerületben - egy szépségszalonban ment be, ahol beszédbe elegyedett a vendégekkel és a fodrászokkal. A beszélgetés során az egyik széken lévő táskából ellopta a pénztárcát a benne lévő 26 ezer forinttal, bank-és hitelkártyával alamint személyes iratokkal, majd távozott az üzletből.

A kamerafelvételek kielemzését követően a kerületi rendőrök megállapították, hogy mindkét bűncselekmény elkövető személye ugyanaz.

És most a felvételek alapján keresik.

Aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, fellelhetőségi helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-81-41 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés