Amikor Szombathelyen nem dudáltak, hanem segítettek

Köszönjük srácok, összetartó hely Szombathely!

Reggeli csúcs, háromnegyednyolc, Neumann iskola kicsorduló körforgalma. Minden autós vesztes helyzetből indul a nyugalom megzavarása elleni privát küzdelmében. Ebben a mikroklímában gurult be lassan a körforgalomba egy zöld furgonos. Majd megállt. Ezen a ponton látszólag az idő is. Kinyitja az ajtót, letekeri az ablakot. Kiszáll. Elkezdi tolni. Elkönyvelte a veszteséget.

Vártam a klasszikus reggeli feszültséglevezető rövid, majd elnyúló dudaszót, a kötelező anyázást. De akkor ott valami történt. Egyszerre logikus és mégis különleges dolog. Egy kis szombathelyi jótékony flashmob. A zebrán átkelő hátizsákos srác megtolta jobbról, az éppen érkező másik balról - és ennyi. Nem több, de nem kevesebb. Meglepetés és néma hála volt a napsütéses levegőben, meg közösségi élmény.

Olvasó

Köszönjük srácok, összetartó hely Szombathely! Ha volt ilyen élményetek, írjátok meg nekünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely