Amikor Winkler Robi megköszöni Polgár Tibinek

Van úgy néha, hogy egy országos reklámban főszerepet kap Szombathely. Mint most, a Chivas Három mentorom és én nevet viselő sztorijában.

A whiskymárka személyes hangvételű videókban népszerűsíti itókáját. Közismert embereket kér meg arra, mutassák be azokat, akik nagy hatással voltak rájuk. Akik miatt ott tartanak ma, ahol.

A szombathelyi származású Winkler Robi – akivel nemrég a Nyugat.hu 20 éves születésnapi bulijában beszélgettün Videón: kukkantson rá, miről faggattuk ki Winklert! 2019. December 12. 19:21 k – elsőként Szombathelyre tér vissza. Polgár Tiborhoz, akit ki fodrászként – milyen hajakat alkotott nekem anno! -, ki zenészként ismerhet. Megtudhatjuk, atyai mentora és jóbarátja volt Winklernek. „Mikor egyfelől apukám meghalt és anyukám elköltözött Budapestre én meg itt maradtam, afféle pótapa és pótanya volt nekem. ” Aztán előjönnek olyan sztorik is, amikor Polgár Tibi vendégei megismerkedhettek Winkler patkányával. Végül sor kerül egy kis közös zenélésre is, de íme a videó:

Itt pedig a Nyugat.hu születésnapján készült beszélgetést nézhetik meg újra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely