Amire nincsenek szavak: fotón a katonai konvoj, ami a halottakat szállítja el egy olasz városból

Nem győzte a helyi krematórium.

A 444.hu hívta fel a figyelmet arra a fotóra, amin az látható, hogy katonai szállítójárművek konvoja vonult végig az éjjel Bergamo, a koronavírus járvány egyik gócpontjának központján. A hadsereget azért kellett bevetni, hogy el tudják szállítani a városból a halottakat, akiket a helyi krematóriumok már nem tudtak befogadni.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Ezt nem csak a poszt írója állítja, hanem a SkyNewsnak is megerősítették: "A város krematóriuma teljes kapacitással, szünetmentesen napi 25 holtestet tud elhamvasztani. Nyilvánvaló, hogy nem képes megküzdeni az elmúlt napok számaival" - közölte a helyhatóság egyik szóvivője.

Az olasz városban már legalább 93-an vesztették életüket a járványban, Giorgio Gori, Bergamo polgármestere szerint a halálos áldozatok valós száma jóval magasabb lehet a hivatalosnál, mert sok beteg még azelőtt meghalt, hogy tesztelték volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek