Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Ámokfutót keres a Nyugat.hu - gazdája mellett ütötte el a kutyát

Nagy sebességgel vette be a kanyart, felhajtott a járdára és elütötte a zebránál várakozó 16 éves lány kutyáját egy ámokfutó kedden késő délután Szombathelyen. A sötét autó ezután a piros lámpán átrobogva elhajtott.

A járdán ütötte el a kutyát

A 16 éves lány Pötyi nevű kilenc hónapos tacskóját sétáltatta. Kedden 17 óra előtt pár perccel hazafelé tartott, amikor odaért a Bartók Béla - Bolyai János út kereszteződéséhez. A zebránál várt, a kutya pórázon mellette állt, amikor a Bolyai utcából nagy sebességgel érkezett egy sötét színű autó (talán BMW, de ebben a kutya gazdája nem biztos, hiszen szempillantás alatt történt minden). Sofőrje megpróbált nagy sebességgel bekanyarodni, de felhajtott a járdára és elgázolta az ott várakozó fiatal lány kutyáját. A rémült gazdi hirtelen fel sem fogta, hogy az ő élete is veszélyben volt, hiszen a kutya mellette állt. Az autó fékezés nélkül továbbhajtott a Rohonci utca irányába, majd a piros lámpán áthajtva elrobogott a Csónakázó tó felé.

Bartók - Bolyai kereszteződés
Tánczos Mihály

Nem tudták megmenteni

Légy része az igazságnak!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A gázolás után a lány szinte sokkos állapotban szaladt haza, majd bátyjával elrohantak az állatkórházba, ahol az állatorvos már csak megerősíteni tudta a rossz hírt: Pötyi elpusztult. A kutya tíz év óta az első háziállat volt a P. családban és kedvességével belopta magát a gazdik szívébe. Igazi családtagnak számított. A gázolásról P. Barnabással, a lány bátyjával beszéltünk, aki szintén könnyeivel küszködve mesélte a délutáni rémtörténetet. Az elbeszéléséből kiderült, az is hatalmas feszültséget okozott benne, hogy a húga élete pár centin múlott.

Csak kérjen bocsánatot

A ködös Bartók körút a különös eset estéjén
Tánczos Mihály

Barnabás egy dolgot szeretne: a gázoló hívja fel a húgát és kérjen bocsánatot tőle azért a fájdalomért, amit a lánynak és a családnak okozott.

Szemtanúkat keresünk

A Nyugat.hu kéri azokat, akik a gázolást, vagy az azt követő ámokfutást látták, esetleg az autóról, illetve a sofőrről információval rendelkeznek keressék meg szerkesztőségünket! Kérjük a cikk végén található hozzászólás mezőbe a gázolóval kapcsolatban személyes adatokat ne írjanak, a gazdinak szánt vigasztaló szavakkal viszont ne fukarkodjanak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra