Rákos gyerekeknek ajánlotta fel haját a Nyugat Királynőjének udvarhölgye

Amey Boglárka mosolyogva vált meg több húsz centi hajától.

Több éve indított kampányt az egyik magyar daganatos gyerekeket megsegítő alapítvány azzal a céllal, hogy segítők levágott és felajánlott hajából a gyógykezeléstől kihullott hajú gyerekeknek parókát készítsenek. Ehhez a kampányhoz csatlakozott most a 2009-es Nyugat Királynője- választás II. udvarhölgye Amey Boglárka.

A hajvágás képekben
facebook

Ma levágattam a hajam egy nemes cél érdekében. A Gyermekrák Alapítvány keretein belül, a "Neked egy tincs, neki nagy kincs!" elnevezésű programban lehetőségünk nyílik arra,hogy újra mosolyt csaljunk sok kis gyermek arcára:) Kerüljön fel ez a copf is egy okos kis buksira!:) Remélem, ez az üzenet sok emberhez elér, és egyre többen leszünk! :)

– írta Facebook-posztjában Boglárka.

Amey Boglárka
Ha kíváncsi Boglárka 2009-es frizurájára is, akkor ide klikkeljen
Nagy Ákos Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű