Angol hírszerzés: Putyin valami fontosat készül bejelenteni

Azt is sejtik már, hogy mit.

Már csak ezért is érdemes figyelemmel kísérni a brit védelmi minisztérium megszólalását. Mai Twitter-bejegyzésükben például azt írják, hogy információjuk szerint:

 • Szeptember 30-án, pénteken Putyin beszédet mond az orosz parlament mindkét házában.
 • Nagy valószínűséggel azt jelenti be, hogy a megszállt ukrajnai területek hivatalosan is csatlakoznak Orosz Federációhoz. Ezeken a helyeken a napokban tartják a népszavazást a hovatartozásról.
 • Az orosz vezetők abban reménykednek, hogy a területek csatlakozása az otthoni közvélemény számára is igazolja a „különleges katonai műveleteket”. Ez annak tudatában nehéz lesz, hogy Oroszországban is egyre nyilvánvalóbbat a hadsereg harctéri kudarcai és a mozgósítás körüli nehézségek.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek

  Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t