Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Annyira megijedt a dudálástól a tiloson átkelő gyalogos, hogy egy másik autó elé ugrott

Szombathelyen történt a Petőfi Sándor utcában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sérülés nélküli, de tanulságos "baleset" történt Szombathelyen. A tilos jelzésen átkelő gyalogos megijedt a dudálástól és egy mögötte elhaladni szándékozó autó elé ugrott - jelentette kollégánk a helyszínről.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A belváros irányába tartott az a gyalogos, aki pénteken délben a jelzőlámpa piros jelzése ellenére kelt át a szombathelyi Petőfi Sándor utcán. A Március 15. tér felől érkező Renault vezetője ezt észlelte és a zöld jelzése ellenére lassított, hogy a gyalogos át tudjon kelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen.

Tánczos Mihály

A szemből érkező, szintén zöld jelzésnél áthaladó autó vezetője rádudált a szabálytalan gyalogosra, aki ettől megijedt és visszalépett, pontosan a mögötte elhaladni szándékozó Renault elé, ami kis sebességgel fellökte a gyalogost.

Tánczos Mihály

A balesetben személyi sérülés nem történt, a mentőknek nem kellett elszállítaniuk a gyalogost. Arról nincs információnk, hogy kapott-e helyszíni bírságot a tiloson átkelő gyalogos.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés