Április idusán ellepik a szombathelyi belvárost a Spartan versenyzői

Mutatjuk a programokat, és azt is, hogy mikor és hol kell útlezárásokra számítani a városban!

A törhetetlen emberek erőpróbája 2024. április 13-án Szombathelyre érkezik. Ha szeretnéd látni, hogy miként veszik az akadályokat a spártai kondiban lévő emberek, akkor ott a helyed a Spartan versenyen.

Pannonsport

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az akadályokat már április 10-étől elkezdik felépíteni a Csónakázótó szigetén, a Fő téren, a Berzsenyi Dániel téren és az Emlékműdombon. Ezzel együtt ezek lesznek a versenyek fő helyszínei is, de városszerte lezárásokra kell számítani április 13-án, szombaton.

A lezárások részleteiért és nagyításért kattintson a képre
Pannonsport

A szervezők több ezer embert várnak a rendezvényre. A rendkívül látványosnak ígérkező versenyek reggel 8 órától délután 16:30-ig tartanak majd. A sprintekkel indul majd a nap 8 órától 12 óráig, majd a gyerekversenyek jönnek 12 órától 14:05-ig, a tízperces charity-szakasz pedig 14:20-tól 14:30 tart majd.

A top 3 női és férfi díjakat 12:15-kor, az age group díjakat 12:35-kor, az STG díjakat 13:15-kor, a kids díjakat pedig 14:45-kor adják majd át. Az after party bulifelelősei Hory és Bárány Attila lesznek. Hory 17 órakor nyitja ki a csapatáskát, utána Bárány Attila folytatja mixelést, és egészen 20 óráig pörgeti majd a hangulatot.

Az esemény az Ébredj Szombathely! programsorozat része.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)