Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az apuka csak otthon vette észre, hogy más gyerekét vitte haza

Az év apája díjkiosztónál valószínűleg nem az ő nevét mondják majd.

Egy figyelmetlen apa akkor vette csak észre, hogy kislánya helyett egy tök másik gyereket vitt el az óvodából, amikor már hazaérkeztek - írja orosz sajtóértesülésekre hivatkozva a 24.hu .

Az egyszerre vicces és elszomorító eset Komiföldön történt, aminek nemcsak az az érdekessége, hogy négyszer akkora, mint Magyarország és hogy a komik nyelvrokonaink, hanem hogy kb. 300 magyar is él ott mint a Gulág-táborokba hurcoltak leszármazottjai.

Ami az apukát illeti: mikor rájött, hogy rossz gyerekkel ért haza, visszament vele az óvodába, ahova közben megérkeztek a rendőrök is, akiket az óvónők riasztottak.

A fotó illusztráció
Pixabay.com

Úgy tudni, a férfi nem büntetett előéletű és amikor elkövette az aprócska tévedést, nem részeg sem volt.

A cikk emlékeztet egy korábbi, ugyancsak Oroszországban történt esetre: akkor egy nagymama érkezett haza egy idegen unokával. De ott jól érezte magát a kislány, eljátszott a kutyával, így időbe tellett, amíg kiderült a tévedés.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra