Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Áramot akart vezetni feleségébe egy piliscsabai férfi

Egy késsel is megpróbálta leszúrni az asszonyt. A rendőrök otthonában elfogták és előállították.

Egy 53 éves nő ment be segítséget kérni a Pilisvörösvári Rendőrőrsre, aki azt állította: férje minden ok nélkül, étkezés közben, hátulról egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval megtámadta – írja a police.hu .

A nő az áramütés következtében nyolc napon belül gyógyuló, felületi hámsérüléseket szenvedett. Az asszony az utcára menekült, és egy bokor mögé bújva figyelte a férfit, aki támolyogva, késsel a kezében sétált.

Amikor a nő visszament a házba, férje egy másik kést fogva megállt a szobája küszöbén, és felesége irányába mozdult. A sértettnek sikerült a férfi kezéből kivenni a kést, a szemetesbe dobta és elmenekült, először az orvosi ügyeletre majd a rendőrségre ment. A kiérkező rendőrök álmából ébresztették fel a gyanúsítottat piliscsabai otthonában, majd megbilincselték és előállították.

Vallomása szerint a cselekmény időpontjában filmszakadás közeli „élményben” volt része: az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén. A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak P. Ferenc kézírásával, amelyben felesége megölését vetette papírra.

Többször küldött neki fotót a garázsban felkötött hurkokról, amellyel öngyilkossági gondolatait jelezte. A gyanú szerint terve az volt, megöli asszonyát, majd végez magával. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra