Áramszünetet okozott az oszlopnak ütköző Peugeot Szombathelyen

Egy balra ívelő kanyarban sodródott ki az út szélére egy személyautó, ami betonoszlopnak ütközött.

Több olvasónk is érdeklődött egy péntek esti balesettel kapcsolatban, ami a szombathelyi Söptei úton okozott áramszünetet.

Oszlopnak ütközött egy Peugeot Szombathelyen - Fotó: Olvasó
TM/Nyugat.hu
A 112Press információja szerint egy Peugeot tartott a belváros irányába a Söptei úton. Egy erősen balra ívelő kanyarban az autót vezető férfi elvesztette az uralmát a járműve felett.
Balra ívelő kanyarban tért le az útról az autó
TM/Nyugat.hu
A gépkocsi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és egy beton villanyoszlopnak ütközött. A környező házakban áramszünetet okozott a baleset.
A környező házakban áramszünetet okozott a baleset a szombathelyi Söptei úton
TM/Nyugat.hu
Úgy tudjuk, hogy az autót vezető férfivel kapcsolatban felmerült az ittasság gyanúja, emiatt vérvételre előállították.
Áramszünetet okozott a baleset Szombathelyen
TM/Nyugat.hu
A baleset időpontjában nem volt csúszós az úttest.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló