Akár aranyérmes is lehetne a Velencei biennálén – Találtunk egy extrán dizájnos kerítést Herényben

Azt ne is várják, hogy megmondjuk, pontosan hol található. Nem szeretnénk, ha baja esne.

A vírusos időszak nekem egyre biztos jó volt: sokkal többet sétálok, mint előtte. Olyan helyeket fedeztem fel Szombathelyen és környékén, amilyenekre sosem gondolta volna.

Herényi kert
A teljes egész.
Nyugat.hu

Mint például ezt. A herényi réteken és földeken kószálva láttuk meg ezt a kiskertet. Dróthálós – falusira lefordítva tyúkhálós – kerítése maga egy szabadtéri installáció. Ahogy a postaláda dizájnja keveredik a korondi vázával, a porcelán halacskával, az autófelnivel és a karácsonyi girlanddal, gyönyörűséges!

Herényi kert
Valamint egy részlet. Még több képért kattintson!
Nyugat.hu

Honnan az ötlet? És hogy maradt meg mindez? Szívesen elbeszélgettünk volna a kerítés és a kiskert gazdájával, ám ő nem volt ott. Viszont a méretés fekete kutyusa igen. Van, aki óvja az értékeket.

Így hát maradnak a fotók. Gyönyörködjenek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű