Árat emel a Netflix

A HVG kiszámolta, mennyi lehet a magyar tarifa.

A Netflix 2017 óta minden évben emelt az előfizetések árán, és már biztos, hogy ez idén sem lesz másként - írja a hvg.hu. A streamingszolgáltató az Alap és a Prémium csomag árán fog változtatni: előbbi 10 helyett 12, utóbbi 20 helyett 23 dollárba kerül majd.

A Prémium most 15 százalékkal drágul, a koronavírus-járvány előtti szinthez képest pedig már 44 százalékos az áremelkedés. Magyarországon az Alap csomag ára 2490 forint/hó, míg a Prémium előfizetés 4490 forintba kerül havonta. Ha százalékosan nézzük az emelkedést, akkor idehaza körülbelül 2990 és 5190 forinttal számolhatunk. Hangsúlyozzuk: ez nem hivatalos információ, csupán az amerikai áremelkedés százalékos rávetítése a magyar árakra.

A Netflix a Standard csomag árán nem változtat – ez idehaza jelenleg havi 3490 forintba kerül - írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű