Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Árokba borult egy Opel Lukácsháza határában

Többen is segítettek a bajba jutott asszonynak.

Kőszeg irányába tartott egy Opel személyautó a 87-es főúton. Lukácsházáról kiérve a jármű előtt haladó gépkocsi forgalmi okból lassított.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

Az Opel vezetője fékezett, a jármű pedig megcsúszott. Az asszony balra kormányozott, hogy ne ütközzenek. A gépjármű áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd vízelvezető árokba csapódott Árokba borult egy autó a 87-es főúton January 17. 12:50 .

o_4a
TM/Nyugat.hu

A sofőr használta a biztonsági övét, az tartotta az ülésében a boruláskor. A középkorú asszony elmondta, hogy azonnal többen megálltak és a segítségére siettek.

Baleset Lukácsháza határában
TM/Nyugat.hu

Miután sikerült kikapcsolnia az övét kisegítették az Opelből.

o_3a
TM/Nyugat.hu

A balesethez a kőszegi hivatásos, valamint a kőszegszerdahelyi és a nemescsói önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították és a kerekeire állították a járművet.

o_1a
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra