Árokba borult pickupot mentettek a tűzoltók Rábapatynál

Öt műszaki mentésnél kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét május utolsó hétvégéjén.

Elhagyta az utat és árokba hajtott szombaton hajnalban egy pickup személyautó a 84-es főúton Rábapatynál. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit, ugyanis az ütközés következtében egy villanyoszlop is megsérült - közölte hétfő délután a Katasztrófavédelem.

Árokba borult pickup Rábapatynál
Szuhogyi Szabolcs tű.főtörzszászlós/Sárvár HTP

Nyolcvan centiméter magas állt a víz szombaton délután egy kőszegi Rómer Flóris utcai pincében. A város önkormányzati tűzoltói szivattyú segítségével a csapadékot a pincéből eltávolították.

Személyautó és egy busz ütközött össze szombaton délután a győrvári Új Élet utcában. A vasvári önkormányzati tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

Magasan állt az esővíz szombaton este a sárvári Gárdonyi Géza utcában. A város hivatásos tűzoltói a csatornafedelek megemelésével biztosították, hogy az esővíz az útról le tudjon folyni.

Esővíz gyűlt fel szombaton este Kenyeri településen, az Ady utcában lévő családi ház pincéjében. A sárvári hivatásos, kenyeri és pápoci önkéntes tűzoltók szivattyúval az esővizet a pincéből eltávolították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló