Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tehetséges vagy! Itt a helyed! - Hiánypótló grafikus OKJ képzés indul Szombathelyen

Nem kell hosszú kilométereket utaznia ezentúl annak, aki egy színvonalas, minden tudást átadó képzésen szeretne elmélyülni a grafikus szakma rejtelmeiben. Az Artopolis Művészeti Iskola létrejöttével nem csak az alapítók régóta dédelgetett álma, de egyben egy hiánypótló felnőttképzés is megvalósult Szombathelyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A grafikus szakma korunk egyik folyamatosan megújuló szakmája. Mára már nincs olyan designer, vagy webfejlesztő cég, amelynek ne lenne szüksége egy képzett, hazai és nemzetközi piacon is helyt álló grafikusra. Az ismeretek elsajátítása számos formában megtehető az egyszerű online tanfolyamoktól, a különböző időtartamra meghirdetett OKJ képzéseken át a legkomolyabb egyetemi szakokig.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A széles palettában most egy hiánypótló színvonalas OKJ grafikus felnőttképzés keretében, az Artopolis Művészeti Iskolában, végre Szombathelyen is lehetőség nyílik a tanulásra, ha valaki a kreativitását biztos és piacképes tudással szeretné ötvözni, ha megismerné mind a hazai, mind a nemzetközi grafikai irányzatokat, ha használható és kiemelt tudásra vágyik.

Artopolis

Az ARTOPOLIS MŰVÉSZETI ISKOLA grafikus képzése több helyszínen, kiválóan felszerelt oktatótermekben zajlik, ahol nagy tapasztalattal, komoly szakmai múlttal rendelkező tanároktól tanulhatnak a hallgatók.

A GRAFIKUS KÖZÉPFOKÚ OKJ KÉPZÉS legfontosabb célja, hogy hazai és nemzetközi szinten piacképes szakmát adjon. A diákok megismerik a grafikai tervezés alapvető műfajait, kiemelt tudást kapnak a tipográfia és a logótervezés területén, az online felületek, az arculattervezés, illetve a különböző kiadványok (könyv, magazin, plakát) tervezésében.

pointer

A piaci elvárásoknak megfelelően kiemelten fontosnak tartják, hogy a képzésben résztvevők átlássák a tervezés fázisait, ismerjék a nyomtatott anyag létrejöttének folyamatát a tervezéstől a kivitelezésig, alkalmazzák a nyomdatechnológia és a nyomdai előkészítés témakörében megtanultakat, professzionálisan használják a számítógépes programokat. A képzésen végzett szakember képes lesz vezető grafikusok, designerek irányításával feladatokat elvégezni, el tud helyezkedni grafikai stúdiókban, könyvkiadóknál, nyomdaipari cégeknél, ugyanakkor a megszerzett tudással önállóan, külső munkatársként is részt tud venni különböző tervezési és kivitelezési munkákban.

Az Artopolis Művészeti iskola tanárai és az általuk oktatott szakmai tárgyak

Masszi Ferenc képzőművész / művészetelmélet és ábrázolás / rajz, festés, mintázás
Bonyhádi Károly tervezőgrafikus / grafikai alapok / tervezőgrafikai gyakorlat
Szántó István festőművész / művészetelmélet és ábrázolás / rajz, festés, mintázás
Vörös Máté grafikusművész / tervezés és technológia / illusztrációs gyakorlat
Horváth Valéria tervezőgrafikus / tervezőgrafikai elmélet / tervezési gyakorlat
Nagy Anna esztéta / művészettörténet/ kortárs művészettörténet

Tudnivalók a képzésről:

 • Képzési forma: felnőttképzés
 • OKJ azonosító: grafikus 54 211 04
 • Engedélyszám: : E-001847/2018/A001
 • Időtartam: 2 év / 4 félév / 960 óra
 • Helyszín: 9700 Szombathely, Dózsa Gy. u. 11.
 • Tandíj: 147.500 Ft/félév
 • Kezdés: 2019. február 1.
 • Férőhelyek száma: 15 fő
 • Oktatási napok: péntek 16.00 - 20.00, szombat 9.00 – 17.00
 • Megengedett hiányzás: 20%
 • Vizsgák: írásbeli és/vagy szóbeli modulzáró vizsgák, komplex szakmai vizsga
 • Vizsgadíj: a vonatkozó kormányrendelet alapján évente számítandó
 • Tanúsítás: államilag elismert OKJ bizonyítvány
 • Jelentkezés

  A képzésben való részvétel feltétele: érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmasság. Jelentkezni a jelentkezési lap beküldésével lehet, amit olvashatóan és hiánytalanul kitöltve, eredeti aláírással ellátva, szkennelve vagy fotózva, a kért mellékletekkel várnak az Artopolis Művészeti Iskola e-mail címére: hello@artopolis.hu .

  Határidők

 • Jelentkezési határidő: 2019. január 15., 12.00
 • Beiratkozás: 2019. január 19., 10.00 – 15.00
 • Első félévi tandíj befizetési határideje: 2019. január 31.
 • További információk az alábbi elérhetőségeken:

  Gellai Ildikó oktatásszervező
  Email: gellai.ildiko@artopolis.hu
  Tel: +36 70 677 1785
  Web: www.artopolis.hu
  Fb: facebook.com/artopolishu

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzásszólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  (X)

  Hirdetés