Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Áthajtott a szalagkorláton egy pick-up az M86-oson, Ölbőnél

Levált az abroncs futófelülete és irányíthatatlanná vált az autó.

Répcelak irányába tartott az M86-os autóúton egy Nissan pick-up, amikor a bal hátsó abroncsáról levált a futófelület a 110 km/órás szakaszon.

TM/Nyugat.hu

A Nissan sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti bal oldalon szalagkorlátnak ütközött. Felugratott a szalagkorlátra, áthajtott rajta, majd a nekicsapódott a szemközti oldal szalagkorlátjának is.

TM/Nyugat.hu

A gépjármű végül egy kerékkel a szalagkorláton fennakadva, a Szombathely felé vezető oldal belső sávjában állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

TM/Nyugat.hu

Jelenleg tart a helyszíni szemle, mindkét irányban korlátozásra kell számítani. A Nissan futófelületét a Magyar Közút munkatársa már levitte az útról. A Szombathely felé vezető oldalon a belső sávban állnak a rendőrautók és a műszaki mentéshez érkezett járművek.

TM/Nyugat.hu

A folyamatosan működő kék, piros, narancssárga fényhidak ellenére már többször alakult ki balesetveszélyes szituáció a belső sávban nagy sebességgel érkező és valamiért nem látó sofőrök miatt. A járművek fényei többszáz méterről láthatók, mivel az érkező gépkocsik egy dombról ereszkednek le. Fokozott figyelmet kérünk a közlekedőktől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra