Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy kutyagyilkosság borzolja a kedélyeket Vas megyében

A kutyával egy vadászkéssel végeztek.

Egy kutyagyilkosság borzolja a kedélyeket Vas megyében. Olvasónk ajánlott figyelmünkbe egy bejegyzést Facebookon , ami arról szól, hogy egy kutya átszökött a szomszédba, akivel az ott lakók egy vadászkéssel végeztek.

Mint kiderült, az eset Körmenden történt.

„A kerítés alatt átkúszott a szomszédba, nem volt a legjobb a viszonya a szomszéd kutyával, emberre soha nem támadt, a legutolsó idegen emberrel is barátkozott. A kutyával összevesztek, nem nevezem nevén az illetőket, szétszedték a kutyákat, majd az enyémet a földön tartva ütötték, közben édesanyám és a párom rohantak a kutyámért.”

A kutya a gazdái társaságában
Májer Petra/ Facebook

A bejegyzés szerint a fiatalember előkapott egy vadászkést, nyakon szúrta az állatot, ami elpusztult.

A kutyával egy vadászkéssel végeztek.
Májer Petra/ Facebook

Az állat gazdáját lapunk elérte telefonon, aki megerősítette a bejegyzésben leírtakat. Azt elismerte, hogy előfordult az, hogy az alaszkai malamutja korábban átszökött a szomszédba, megtizedelve az ottani tyúkokat, de állítása szerint, amióta villanykerítést húztak, azóta nem történt több ilyen eset.

Hozzátette: a rendőrség hivatalból tett feljelentést állatkínzás ellen.

Megkérdeztük a szomszédot is az ügyben, aki közölte: amíg folyik a vizsgálat, addig nem szeretne nyilatkozni, majd hozzátette, hogy amit a kutya gazdája állít, annak a „90 százaléka hazugság”.

Úgy tűnik, egyelőre nehéz tisztán látni az ügyben.

Kerestük az üggyel kapcsolatban a Vas megyei rendőrséget is, akik arról tájékoztatták a szerkesztőségünket, hogy az ügyben büntetőeljárás folyik és vizsgálják az eset körülményeit.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló