Átvette a Semmelweis Ignác-díjat Müller Cecília

A szép motivációs jutalom után most magas állami kitüntetésének örülhet az országos tisztifőorvos.

Egészségügyi díjakat adott át Kásler Miklós május 17-én kedden az Emberi Erőforrások Minisztériumának Tükörtermében. Az emberi erőforrások minisztere itt adta át Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a Semmelweis Ignác-díjat.

MTI/Illyés Tibor

Az országos tisztifőorvoson kívül díjat vehetett át Melegh Béla, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Orvosi Genetikai Intézet egyetemi tanára; Földes Krisztina gyermekorvos; Tóth Judit, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Onkológiai Klinika onkológusa, megbízott szakmai vezetője; Vályi-Nagy István, a Dél-pesti Centrumkórház-Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet főigazgatója; Enk Zsuzsanna háziorvos; Fogl Magdolna, az Óbudai-Békásmegyer Háziorvosi Rendelő háziorvosa; Bellyei Szabolcs, a Pécsi Tudományegyetem KK Onkoterápiás Intézet egyetemi tanára; Schaff Zsuzsanna, a Semmelweis Egyetem Patológiai, Igazságügyi és Biztosítás Orvostani Intézetének professor emiratája; Jenei Zoltán, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Kenézy Gyula Campus Orvoi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinika igazgatója és Lőrincz Ádám, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Kenézy Gyula Campus, Traumatológiai- és Kézsebészeti Osztályának traumatológusa.

MTI/Illyés Tibor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek