Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Felébredt az Audi vezetője, és belehúzta a kormányt az őt elkerülő Chevroletbe

Egy ember megsérült abban a balesetben, ami vasárnap délelőtt történt Hegyhátsálnál, a 76-os főúton.

Körmend irányába tartott egy Audi a 76-os főúton, Hegyhátsál közelében. Az autót vezető nő elaludt a volán mögött, a jármű áttért a szemközti sávba.

Az Audi vezetője elbóbiskolt a volánnál, a szemből érkező balról próbálta kikerülni
TM/Nyugat.hu

Szemből egy Chevrolet érkezett. Az autót vezető nő felmérte a lehetőségeket és balra húzta a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést, vagy az árokba csapódást.

A Chevrolet vezetője próbálta elkerülni az ütközést, de a másik sofőr felriadt és belehúzta a kormányt az autóba
TM/Nyugat.hu

Az Audi vezetője azonban felriadt és azonnal vissza akart térni a saját sávjába, ahol azonban már ott volt a veszélyhelyzeti manővert végrehajtó Chevrolet. A két jármű érintőlegesen ütközött - az ismertetett okok miatt mindkettőnek a jobb oldala sérült – és mindkét autó árokba sodródott.

Mindkét autó árokba sodródott
TM/Nyugat.hu

A balesetben a vétlen jármű utasa megsérült, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Az elsődleges adatok szerint nem szenvedett súlyos sérülést.

A vétlen sofőr autójában az utas sérült meg
TM/Nyugat.hu
Bekötötték a kutyát is A Chevrolet hátsó ülésén egy kutya is utazott. Gazdája előző nap vásárolt olyan szerkezetet, amivel az ebet is bekötötték, így a baleset után nem tudott elszaladni ijedtében. Korábban többször is javasoltuk már kutyával utazó olvasóinknak, hogy minden esetben rögzítsék a kutyát is , ami nem csak az eb, de az autóban utazók érdeke is.
Teljes útlezárás mellett zajlott a műszaki mentés Hegyhátsál közelében, a 76-os főúton
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra