Kirepült a sofőr a Mercedesből az ütközésnél Jánosházánál

A baleset okozóját a mentők kórházba szállították.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Két autó ütközött a 8-as főúton 2022. December 04. 15:49 Jánosháza közelében, a 8-as főúton.

A vétlen sofőr nem sérült meg a balesetben
TM/Nyugat.hu

Egy Mercedes vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére figyelmetlenül hajtott át a kereszteződésen és egy Sárvár felől érkező Audi elé került.

Az okozó kirepült a jobb oldali ablakon az ütközés után
TM/Nyugat.hu

Az Audi vezetője a fékbe taposott, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A vétlen sofőr járműve a jobb oldali ajtóknál találta el a Mercedest.

A Mercedes vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott a 8-as főúton érkező autó elé
TM/Nyugat.hu

Az okozó nem használta a biztonsági övét és kizuhant az oldalablakon keresztül a 8-as főútra. Szerencséjére nem érkezett másik jármű, ami áthajtott volna rajta.

Audi elé hajtott egy Mercedes Jánosháza közelében
TM/Nyugat.hu

A baleset okozóját a mentők kórházba szállították. Az Audi vezetője nem sérült meg.

Baleset Jánosháza közelében, a 8-as főúton
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom a főúton, egy rövid ideig teljes útlezárás volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló