Autót lökött a körforgalomba egy kamion, majd a sofőr tovább hajtott Szombathely határában

A Répcelak felé tartó kamion vezetője a Zanati úti körforgalomnál nem vett észre egy előtte haladó személyautót, aminek kétszer is nekihajtott, majd folytatta az útját. Az autó vezetője utána indult és a felüljáró tetején sikerült megállítania a kamiont.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Szombathely határában, a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán, a Zanati úti körforgalomnál.

Egy Körmend felől Répcelak irányába tartó szlovák rendszámú kamion vezetője a körforgalom előtt valószínűleg nem vette észre az előtte haladó Audi személyautót, aminek kis sebességgel nekiütközött, előre lökve az autót. A gépkocsi magyar vezetőjének és három utasának  még meglepődni sem volt ideje, amikor a Scania még egyszer is nekiütközött a személyautónak, belökve azt a körforgalomba.

Audit lökött a körforgalomba egy Scania kamion Szombathely határában
TM/Nyugat.hu

Az újabb meglepetés akkor érkezett, amikor a sofőr látta, hogy a kamion immár zavartalanul folytatja az útját és a körforgalomból az M86-os autóút irányába hajtott ki. Az Audi vezetője gázt adott és a zanati felüljáró tetején utolérte és megállította a kamiont, majd rendőrt hívott.

Audit lökött a körforgalomba egy Scania kamion Szombathely határában
TM/Nyugat.hu

A Scaniát vezető középkorú férfi elismerte a felelősségét.

Kattogást hallott a kamionsofőr, autót tolt maga előtt a kamion

Január végén számoltunk be egy balesetről, ami ugyanennél a körforgalomnál történt. Akkor egy Mercedes nyergesvontató vezetője hallott furcsa kattogást, de nem tudott elsőre kisorolni az út szélére, félreállni. Mint kiderült, egy autót tolt maga előtt. Az esetről itt írtunk bővebben .
Furcsa zajt hallott a kamionsofőr – Volkswagent tolt maga előtt a Mercedes nyergesvontató
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló