Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Változás az autóbusz-közlekedésben október 30. és november 3. között

A mindenszentek napi ünnepekkel összefüggésben a szombathelyi autóbusz-közlekedésben az alábbi változtatások kerülnek bevezetésre:

A 7-es vonalszámú – Vasútállomás - Újtemető viszonylatban közlekedő – helyi járati autóbuszok menetrendje megváltozik.

Október 30-án /szerda/ a menetrendben meghirdetett járatokon kívül – az utazási igényeknek megfelelően 8.00 órától – 20.00 óráig 20-30 percenként indulnak a járatok.

Október 31-én /csütörtök/ a menetrendben meghirdetett járatokon kívül – az utazási igényeknek megfelelően 8.00 órától – 20.00 óráig 15-20 percenként indulnak a járatok.

2013. november 1-én, 2-án és 3-án 8.00 órától – 20.00 óráig az autóbuszok Újtemető irányába is a Brenner T. krt.-Nagyvárad u.-Alsóhegyi út útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhely párhuzamos oldalán megállnak. A járatok nem érintik a „Nárai út elág.”, „Sarlay telep”, „Fadrusz J. utca” és a „Király Sportcentrum” elnevezésű megállóhelyeket.

November 1-én /péntek/ délelőtt 8.00-13.00 óráig 10-15 percenként, 13.00 óra után – az utazási igények függvényében – 8-10 percenként indulnak az autóbuszok.

November 2-án /szombat/ a menetrend szerint meghirdetett járatok mellett párhuzamosan 8.00 órától – 20.00 óráig rásegítő autóbuszok közlekednek.

November 3-án /vasárnap/ a menetrend szerint meghirdetett járatok mellett párhuzamosan 8.00 órától – 20.00 óráig rásegítő autóbuszok közlekednek.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet