Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autómentő által vontatott VW-be hajtott Volkswagen

A baleset helyszínén még élénken virítanak a reggeli karambol helyszíni szemléjének jelölései.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Néhány óra elteltével újabb baleset történt a szombathelyi Táncsics Mihály és Szigligeti Ede utcák kereszteződésében. Az előzményhez tartozik , hogy egy magyar rendszámú Volkswagen okozott anyagi káros balesetet a Nárai utcában. A sofőr elismerte a felelősségét a balesetért. A helyszínre autómentő érkezett, ami elszállította a járművet. Pech, hogy éppen a Táncsics Mihály utcán keresztül. A Szigligeti Ede utcában egy osztrák rendszámú Volkswagen érkezett az egyenrangú útkereszteződéshez. A sofőr észlelte az áthaladó autómentőt és lassított, majd gázt adott és belehajtott a vontatott Volkswagen oldalába. - Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú - ismerte be szégyenkezve az osztrák sofőr és elnézést kért a figyelmetlenségéért.

Újabb baleset a Szigligetiben
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés