Autón ugrált, kocsik elé ugrott és lefeküdt az aszfaltra – két éve húzódik az ügy

De a garázdasággal és rongálással vádolt férfi most megegyezhet a károsulttal és mindent jóvá tehet.

2020 májusában egy férfi kiugrott több közlekedő autó elé Győrben, lefeküdt az aszfaltra, majd a motorháztetőn keresztül felmászott egy személyautóra, aminek a tetején ugrálni kezdett. A járműben 143 ezer forint kárt okozott – ismertette a nem mindennapi esetet a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. Azt sajnos nem közölték, hogy a férfit mi késztette erre a viselkedésre több mint két évvel ezelőtt...

A kocsi teteje megsínylette az autón ugrálást.
Ügyészség

Mindenesetre garázdaság és rongálás vétsége bűncselekmények elkövetése miatt eljárást felfüggesztő határozatot hozott az ügyészség és az ügyet közvetítői eljárásra utalta. (A közvetítői eljárás a büntetőeljárásban egy mód, illetve lehetőség, hogy a sértettnek okozott sérelmet és kárt a sértett által is elfogadott módon a gyanúsított jóváteszi.) Ha ez eredményesen befejeződik, az ügyészség várhatóan az eljárás megszüntetéséről fog határozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek