Az abszurd maga: Kínában férfi modellek mutatják be a női fehérneműket

Ide vezetett a tiltás.

Bizarr eredményre vezetett a szigorú cenzúra Kínában. Az obszcenitás internetes terjesztését tiltó törvény értelmében ugyanis még az olyan tartalmakat sem lehet közzétenni, amikben a kereskedők női modelleken mutatják be legújabb fehérneműtermékeiket, élő netes közvetítésben.

Kínaim férfi modellek
twitter

A pornográfia-ellenes szabályozás következtében egy sor női fehérneműmodelleket alkalmazó vállalkozás be is zárt, írja a Business Insider nyomán az rtl.hu. Egyes cégek azonban igyekeznek megkerülni a tiltást azzal, hogy nők helyett férfi modelleken mutatják be termékeiket. Ennek köszönhetően a webshopok élő közvetítéseiben melltartós, kombinés fiatal férfiak jelentek meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű