Az abszurd maga: Kínában férfi modellek mutatják be a női fehérneműket

Ide vezetett a tiltás.

Bizarr eredményre vezetett a szigorú cenzúra Kínában. Az obszcenitás internetes terjesztését tiltó törvény értelmében ugyanis még az olyan tartalmakat sem lehet közzétenni, amikben a kereskedők női modelleken mutatják be legújabb fehérneműtermékeiket, élő netes közvetítésben.

Kínaim férfi modellek
twitter

A pornográfia-ellenes szabályozás következtében egy sor női fehérneműmodelleket alkalmazó vállalkozás be is zárt, írja a Business Insider nyomán az rtl.hu. Egyes cégek azonban igyekeznek megkerülni a tiltást azzal, hogy nők helyett férfi modelleken mutatják be termékeiket. Ennek köszönhetően a webshopok élő közvetítéseiben melltartós, kombinés fiatal férfiak jelentek meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű