Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Az amerikai demokraták Michelle Obamára cserélhetik Joe Bident

Igyekeznek kihasználni a volt elnök nejének népszerűségét.

Michelle Obama rendkívül népszerű a demokraták között, a média rajong érte, és rengeteg pénzt tudna gyűjteni a kampányra, amelyet ha megnyer, a férje tovább irányítaná az országot. Legalábbis ezt vizionálja Ted Cruz, Texas állam republikánus szenátora, aki szerint még a választás előtt megválhatnak a demokraták Joe Bidentől, helyére pedig Michelle Obamát ültethetik – írja a Not The Bee nyomán a 168ora.hu .

Cruz arról beszélt, hamarosan a Demokrata Párt aktivistái Joe Biden megromlott egészségügyi állapotáról fognak cikkezni, ami miatt félre kell állnia, és Michelle és Barack Obama lesznek azok, akik megmentik a demokratákat.

„Szerintem már Barack Obama vezeti a Biden-kormányt, ő a bábjátékos a Fehér Házban. Nem hiszem, hogy Joe Biden a döntéshozó. Ezért amikor azt látom, hogy a média Biden ellen fordul, szerintem drámainak megnő annak az esélye, hogy Michelle Obamát 2024 augusztusában beejtőernyőztetik” – fogalmazott Cruz.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek