Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egészség záloga: egy aligátornyi távolság

Floridában így számolnak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amerikában sorra dőlnek meg a szomorú rekordok a napi áldozatok számában, nem véletlen, hogy a hatóságok egyre jobban hangsúlyozzák az óvintézkedéseket, amiket elvárnak az állampolgároktól a járvány fékezése érdekében. – írja a 24.hu .

Míg Magyarországon másfél méter távolság megtartására kérik azokat, akiknek mindenképp muszáj elhagyniuk otthonukat, Angliában két méter ez a táv, ám mivel rendszerint senki nem hord magánál mérőeszközöket, vannak helyek, ahol a szervek igyekeznek máshogy érzékeltetni, milyen távolságra tartózkodjunk az utcán, üzletekben a többi embertől.

A floridai Leon megye illetékesei például a minap ezzel a kéréssel fordultak a lakossághoz a Facebookon: A COVID 19 idején kérjük, hogy ne felejtsenek el minden alkalommal 1 nagyméretű aligátornyi távolságot tartani mindenki mástól.

Egy aligátornyi távolság
facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés