Az Éljen Szombathely! Egyesület sajtóközleménye

Jobboldali portálokon leírtakra reagálnak.

Az Éljen Szombathely! Egyesület közleményt juttatott el lapunkhoz:

"Az Éljen Szombathely! Egyesület a vasi fideszes pártlap helyett is elnézést kér a SZOVA NZrt. munkavállalóitól, azoktól az emberektől, akik jó- és rossz időben egyaránt városunk élhetőbbé tételén dolgoznak. A jobboldali portálokon hamisan leírtakkal szemben a valóság az, hogy Egyesületünk megbízást adott egy helyi marketinges vállalkozásnak a zászlói kihelyezésére, akik a szolgáltatást a SZOVA NZrt.-től rendelhették meg, mint a városi zászlótartók kizárólagos kezelőjétől. Zászlóink kihelyezése tehát természetesen díjfizetés ellenében történik. A különbség köztünk és a helyi Fidesz között az, hogy mi saját költségünkre szombathelyi vállalkozások szolgáltatásait vesszük igénybe a kampányunk során, és szombathelyi médiumokban hirdetünk.

Tóth Kálmán

elnök

Éljen Szombathely! Egyesület"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek