Az ellenzék a 7,4 százalékos inflációért buktatna kormányt Ausztriában

Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be.

Bizalmatlansági indítványt terjeszt be az egész kormány ellen az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (SPÖ) – idézi a Euronews Andreas Babler SPÖ-elnök és Philip Kucher ügyvezető frakcióvezető bejelentését.

Az indoklás szerint a konzervatív-zöld koalíció kudarcot vallott az infláció elleni küzdelemben, Babler egyenesen a "segítségnyújtás elmulasztásáról" beszél.

Ausztriában a lassan visszaeső infláció augusztusban ismét megemelkedett, 7-ről 7,4 százalékra, elsősorban az emelkedő üzemanyagköltségek miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek