Az erkélyről lőtt a rendőrökre a bécsi férfi

A rendőrök viszonozták a tüzet, a támadó meghalt.

Bécs 20. kerületébe riasztották az osztrák rendőröket szerda éjjel fél tíz körül, mert a Kapaunplatz környékéről több bejelentés is érkezett egy késsel fenyegetőző férfiről. Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi egy önkormányzati épületbe menekült, és a harmadik emeleti lakásba zárkózott be - írta az ORF.

A rend őrei utána mentek, és az első felszólításkor még ajtót nyitott, ám valamilyen hosszú fegyverrel a kezében, azért a rendőrség a veszélyhelyzet miatt tüzet nyitott. A férfi ekkor visszaugrott a lakásba, majd elbarikádozta magát.

Pár perc múlva az erkélyre lépett ki a férfi, rálőtt az épületet szemmel tartó rendőrök, akik viszonozták a tüzet, de a férfi ekkor is vissza tudott menni a lakásba. Néhány perccel később a rendőrök rátörték az ajtót, de a férfi ekkor már halott volt.

A támadó valószínűleg a rendőrök lövéseibe halt bele, de a hatóságok nem árultak el részleteket a férfi személyazonosságáról és az indítékairól sem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek