Videó - „Az esélytelenek nyugalmával játszhatunk”

Mit gondolnak a szombathelyiek a foci Eb-ről? Sikerülhet legyőznünk Portugáliát?

Alig több mint egy hét múlva elstartol a futball Európa-bajnokság. Az Eb meccseket június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában játsszák.

A budapesti Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont. A magyar válogatott hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal, 19-én 15 órától a franciákkal. Valamint 23-án 21 órától Münchenben lép pályára a németek ellen.

A mezőnyből egyedül Magyarország vállalt telt házas mérkőzéseket, így a Puskás Arénában hetvenezer szurkoló előtt fog pályára lépni a nemzeti tizenegy.

Megkérdeztük a szombathelyieket hogyan készülnek az Eb-re, bíznak-e abban, hogy sikerül legyőzni a portugálokat, látnak-e egészségügyi kockázatot a teltházas meccsekben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video