Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Az Európai Bizottság kilenc kérdést küldött a magyar kormánynak

A válaszoktól függ a pénzek sorsa.

Kilenc kérdést tett fel az igazságügyi reform végrehajtásáról magyar kormánynak az Európai Bizottság egy hétfőn elküldött levélben – írja információira hivatkozva a Népszava .

Ebben arról érdeklődtek, Budapest hogyan hajtja végre a kohéziós támogatások nagy részének elfogadásához szükséges elfogadott törvényeket.

A Bizottság a válaszok függvényében fogja értékelni a magyar hatóságok teljesítményét: ha kedvező minősítést ad, akkor néhány hónapon belül elindulhatnak a kifizetések a hét évre mintegy 22 milliárd eurót tartalmazó kohéziós borítékból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra