Az Európai Parlamentben is előveszik a Klubrádió ügyét

A márciusi ülésen a magyar és a lengyel sajtószabadság helyzetét fogják megvitatni, kiemelt figyelemmel a rádió frekvenciájának elvételére.

Az Európai Parlament márciusi plenáris ülésén megvitatja a magyar és a lengyel média helyzetét - értesült a Népszava . Az erről szóló döntés csütörtökön született. A lap emlékeztet: az Európai Néppárt a napokban javasolta, hogy a képviselő-testület sürgősen tűzze napirendjére a lengyel kormánynak a szabad sajtó elhallgattatását célzó intézkedései nyomán előállt helyzetet. Ezt fejelte meg a Szocialisták és Demokraták politikai csoportja azzal, hogy kiharcolta, ezzel párhuzamosan vitassák meg a magyar médiaszabadságot sújtó friss fejleményeket, elsősorban a Klubrádió működését ellehetetlenítő kormányzati lépéseket is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek